Export - východisko konkurenčnej výkonnosti ekonomiky SR - Baláž, Peter
Prof. P. Baláž a Ing. E. Trenčianska ako zodpovední riešitelia výskumnej úlohy zameranej na rozvoj exportnej výkonnosti ekonomiky SR, odpovedajú na otázky redakcie IBC. Smery ďalších nevyhnutných opatrení v problematike transformácie ekonomiky SR. Otázky konkurenčnej výkonnosti. Vyhliadky v oblasti zahraničného obchodu. Vplyv priamych zahraničných investícií na exportnú výkonnosť SR.