Zahraničný obchod SR v roku 1999 - Burda, Štefan
Analýza vývoja zahraničného obchodu SR v prelomovom roku 1999. Štruktúra zahraničného obchodu. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu. Dovoz. Vývoz. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu. Obchod s Ruskou federáciou. Obchod s Českou republikou. Zahraničný obchod a menový vývoj. Vízie zahraničného obchodu v roku 2000.