Európska únia - Hudobová, Lenka
História vzniku Európskej únie. Charakteristika kľúčových inštitúcií Európskej únie: Európsky parlament, Európska komisia, Rada Európskej únie, Predsedníctvo Rady ministrov, Európska rada a Európsky súdny dvor. Počet poslancov v Európskom parlamente z jednotlivých členských krajín EÚ.