Hliník - kov tisícročia - Tesák, Štefan
Rozhovor s Ing. Š. Tesákom, generálnym riaditeľom Slovalco, a.s. Obchodná stratégia a obchodné aktivity spoločnosti so zameraním na výrobu hliníka. Charakteristika trhu s hliníkom. Bilancia rozvoja spoločnosti Slovalco, a.s.