Zásady poskytovania finančných prostriedkov z FPZO - Uhrík, Jozef
Dokument schválený Správnou radou Fondu na podporu zahraničného obchodu (FPZO) o zásadách poskytovania finančných prostriedkov z FPZO zo 7. marca 2000.