Telefónica kraľuje domácemu trhu, Taliani zasa "podľahli" mobilom Telecom Italia Mobile vlani potvrdila postavenie najväčšieho európskeho mobilného operátora - Kostík, Boris
História telekomunikačného trhu v Taliansku od 19. storočia až po súčasnosť. Regulácie cien telekomunikačných služieb formou cenového stropu. Mobilná komunikácia v Taliansku stále na vzostupe. Mobilní operátori Talianska. Akcionári Telecom Italia. Stručná charakteristika trhu telekomunikácií Španielska a jeho regulácia. Hlavní telekomunikační operátori Španielska. Základné finančné ukazovatele národného operátora Telefónica. Profil spoločností konkurujúcich Telefónice.