Zlepšenie právneho, regulačného a daňového rámca na podporu investícií analýza podnikateľského prostredia a návrhy opatrení na podporu investícií
Prvá časť analýzy súčasného podnikateľského prostredia na Slovensku z hľadiska jeho investičnej príťažlivosti a návrhy opatrení na zlepšenie právneho, regulačného a daňového rámca na podporu investícií, predložená Ministerstvom hospodárstva SR. Prvá kapitola dokumentu: Právne a regulačné bariéry investovania.