Zásadní změna v měnové politice na Slovensku? - Dufek, Petr
Národná banka Slovenska prešla od roku 1999 na priame inflačné cielenie. Aplikovateľné ukazovatele inflácie - ako môžu pomôcť pri formovaní inflačných očakávaní na Slovensku. Jadrová a čistá inflácia. Potenciálne problémy pri cielení inflácie na Slovensku.