Fiskální rizika nejsou jen v deficitu - Poláčková-Brixi, Hana
Hodnotenie fiškálnych rizík, ktoré vznikli v rokoch 1993-1998 v ČR, ich zdroje a pravdepodobné dopady. Jednoduchý rámec pre odhalenie fiškálnych rizík. Fiškálne intervencie vo forme štátnych záruk vytvárajú nepriame deficity. Hromadenie nepriameho dlhu, ktorý budú musieť financovať budúce vlády.