Záujem o cement - Tytykalová, Halka
Vývoj cementárskeho priemyslu mal v posledných desiatich rokoch obdobný priebeh ako vo väčšine slovenských podnikov a výrazne ho ovplyvnila najmä recesia v stavebníctve. Reakcie cementárskeho priemyslu na prudký pokles spotreby cementu. Cementárne v regióne Bratislava. Najväčšie svetové spoločnosti na trhu s cementom. Svetová produkcia cementu.