Dekáda nepochopiteľného váhania - Sotník, Alexander
Aj po desiatich rokoch budovania demokracie platí na Slovensku mierne reformovaný komunistický tlačový zákon č. 81 z roku 1966. Nedostatky súčasného tlačového zákona.