Podnik na rozhraní tisícročí - Kassay, Štefan
Nevyhnutnosť zásadne nových prístupov k formovaniu podnikov v období dramatických zmien v globálnej ekonomike. Tvorba podnikovej stratégie. Vízia výrobného podniku. Stupeň podnikovej stratégie. Dominancia požiadaviek, ako je vodcovstvo a technologická výnimočnosť. Stupeň vodcovstva. Koncept zodpovedajúceho podniku. Prístupy konkurenčnej výhody.