Z blata do kaluže - Andrejčák, Tomáš
Trh s automobilmi na Slovensku prežíva kritické obdobie. Reštrikcie spôsobili pokles predaja, no nepriniesli očakávaný efekt. Najpredávanejšie osobné automobily v SR v roku 1999. Podiel značiek na predaji v roku 1999 v SR.