Ideme opačným smerom - Lipianska, Ľudmila
Miera nezamestnanosti na Slovensku prekročila začiatkom roka hranicu 20,54 percenta. Základné makroekonomické charakteristiky zamestnanosti. Štruktúra medziročného rastu resp. poklesu zamestnanosti podľa odvetví. Podiel jednotlivých typov podnikov na zamestnanosti. Opatrenia k stabilizácii trhu práce na Slovensku.