Zásady daňového konania - Pauličková, Alena
Predmetom úpravy daňových procesných noriem sú predovšetkým práva a povinnosti daňových subjektov a daňových orgánov a postup daňových subjektov a daňových orgánov pri zisťovaní existencie daňovej povinnosti, pri určovaní výšky dane, jej vyberaní a vymáhaní. Základné zásady daňového konania.