Hospodárska kriminalita v SR - Šporer, Peter
Z obsahu: V ekonomickej kriminalite prevládajú podvody, krátenia daní a poistného. Konateľ Pratexu Čadca je obvinený z tunelovania. Efektívnejšie proti špinavým peniazom až v roku 2001. Hlásení o podozrivých operáciách pribudlo. Top manažéri tunelovali Naftoprojekt v prospech NTP Košice. Konateľ firmy falšoval platobné záruky banky. Za 137 miliónov korún VSŽ postavili iba rampu.