Občiansky zákonník v právnych vzťahoch medzi podnikateľmi - Fekete, Imrich
Občiansky zákonník ako základný kódex súkromného práva. Vzťahy medzi Občianskym zákonníkom a Obchodným zákonníkom. Prednosť Obchodného zákonníka pred Občianskym zákonníkom. Prednosť Občianskeho zákonníka pred Obchodným zákonníkom. Kombinovaná aplikácia Občianskeho zákonníka a Obchodného zákonníka. Praktické príklady.