Produktivitou práce sa treba vážne zaoberať - Začková, Katarína
Potreba, aby slovenské podniky začali ináč a komplexne vnímať produktivitu práce. Rôzne spôsoby zabezpečenia produktivity práce. Na produktivitu sa treba pozerať v širších súvislostiach. Meranie produktivity práce. Potreba brať do úvahy aj ľudské zdroje. Snaha o zvyšovanie produktivity na Slovensku. Vytvorenie Slovenského centra produktivity.