Územné a správne usporiadanie Z koncepcie decentralizácie a modernizácie verejnej správy
Koncepciu decentralizácie a modernizácie verejnej správy schválila Rada vlády SR pre verejnú správu 2. marca 2000. Územné a správne usporiadanie Slovenska. Uplatnenie kritérií regionalizácie. Charakteristika navrhovaných VÚC.