Spolupráca regiónov zbližuje Európu - Marhulíková, Oľga
Problematika cezhraničnej spolupráce súvisí s celkovým rozvojom spolupráce a integrácie v Európe. Slovensko ratifikovalo skupinu zmlúv RE. Európsky rámcový dohovor. Doplnkový protokol. Európska charta miestnej samosprávy. Protokol číslo 2.