Norsko - Lacina, Pavel
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Nórska. Hospodárske vzťahy medzi Českou republikou a Nórskom. Vzájomné zahranično-obchodné vzťahy. Perspektívne trhové sektory a komodity.