Rekordní schodek běžného účtu - Provazník, Dušan
Poľsko si v roku 1999 udržalo postavenie najrýchlejšie sa ekonomicky rozvíjajúcej krajiny, ale zaplatilo za to vážnym narušením svojej vonkajšej rovnováhy. Makroekonomické ukazovatele Poľska a prognózy pre rok 2000. Reakcie na nepriaznivý vývoj poľskej ekonomiky.