... to je Hamé
História babickej konzervárne, v ktorej tradícii dnes pokračuje firma Hamé. Sortiment výroby konzervárne Hamé (konzervy, mäsové, zeleninové a ovocné výrobky atď.). Postavenie výrobkov spoločnosti Hamé na českom trhu. V roku 1999 a.s. Hamé odkúpila podiel firmy Otma.