Platenie preddavkov na daň z príjmov podľa nového zákona - Faiglová, Svetlana
Platenie preddavkov na daň podľa nového zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2000. Posledná známa daňová povinnosť. Preddavok pri súbehu čiastkových základov dane. Povolenie platenia preddavkov inak. Kedy nie je daňovník povinný platiť preddavky na daň. Príklady z praxe.