Spoločné podnikanie fyzických osôb v rámci združenia podľa par. 829 a nasl. Občianskeho zákonníka a jeho daňové dôsledky - Fehér, Július
Účastníci zmluvy o združení podľa zákona o daniach z príjmov. Fyzické osoby vykonávajúce podnikateľskú alebo inú samostatnú zárobkovú činnosť. Právna subjektivita a účtovná evidencia. Delenie príjmov a výdavkov. Nadobudnutie majetku účastníkmi združenia a poskytnutie daru. Povinnosť zaregistrovať sa ako platiteľ DPH.