Povinnosti daňovníkov a správcov dane z nehnuteľností po 31. januári zdaňovacieho obdobia - Harušťáková, Iveta
Povinnosti daňovníka podať daňové priznanie a uplatniť si oslobodenie od dane. Povinnosť správcu dane vyrubiť daň platovým výmerom. Povinnosť daňovníka daň zaplatiť. Zvýšenie vyrubenej dane. Oznamovacia povinnosť. Povinnosti občanov.