Daň z dedičstva - Dudáš, Ján
Vydanie osvedčenia o dedičstve. Obsah osvedčenia o dedičstve. Úkony notára. Účastníci konania o dedičstve. Daň z dedičstva podľa ustanovení zákona SNR č. 318/1992 ZB. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu v znení neskorších predpisov. priznanie k dani z dedičstva. Možnosť poskytnutia úľavy.