Generálna dohoda na rok 2000
Znenie Generálnej dohody na rok 2000. Dohoda vymedzuje záväzky zmluvných strán, Vlády SR, Konfederácie odborových zväzov SR, Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR. Jednotlivé časti dohody: Všeobecné ustanovenia. Hospodárska politika. Politika zamestnanosti. Politika pracovných príjmov. Sociálna politika. Spoločné ustanovenia. Záverečné ustanovenia.