Nádej umiera posledná - Červenková, Anna
Slovenská asociácia chovateľov haflingov a jej prezidentka Mgr. Mária Pulcová realizujú projekt na vybudovanie hipoagroturistického centra pod názvom Nádej umiera posledná (Sebeslavice, okr. Martin). V centre sa budú pomocou hipoterapie (liečebná metóda s využitím koňa) liečiť telesne aj mentálne postihnuté deti aj dospelí.