Internet - vízia alebo skutočnosť? - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výťah z prednášky analytika G. Terbeeka na konferencii o rozvoji obchodu v ČR. Bariéry trhu v USA. Napriek súčasnej situácii by Slovensko s pomocou globalizácie mohlo dobehnúť USA do desiatich rokov. História obchodu v USA od roku 1945. Nové možnosti elektronického obchodu. Vízia vyváženého obchodovania cez internet.