Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. Doložka zlučiteľnosti návrhu zákona s právom Európskej únie.