Carrefour stráži kvalitu - Hinková-Dibarborová, Andrea
Predajná stratégia spoločnosti Carrefour. Zmeny v spotrebiteľskom správaní so zameraním na zdravé výrobky. Snaha spoločnosti Carrefour výjsť zákazníkom v ústrety. Program dodržiavania kvality.