Stav celulózo-papierenského priemyslu - Kavecký, František
Súčasný ekologickejší výrobný proces v priemyselnej veľkokapacitnej výrobe celulózy a papiera na Slovensku. Vývoz do zahraničia. Vývoj produkcie, tržieb a zamestnanosti v slovenskom celulózo-papierenskom priemysle počas rokov 1989-1999. Perspektívy odvetvia.