Cestovný ruch na Slovensku v roku 1999 - Machurková, Marta
Hraničná štatistika - zahraniční návštevníci, vycestovanie slovenských občanov. Saldo zahraničného cestovného ruchu za rok 1999. Návštevníci v ubytovacích zariadeniach. Podnikatelia v cestovnom ruchu. Najnavštevovanejšie oblasti cestovného ruchu. Referencie od návštevníkov.