Zlepšenie právneho, regulačného a daňového rámca na podporu investícií analýza podnikateľského prostredia a návrhy opatrení na podporu investícií
Druhá časť analýzy súčasného podnikateľského prostredia na Slovensku z hľadiska jeho investičnej príťažlivosti a návrhy opatrení na zlepšenie právneho, regulačného a daňového rámca na podporu investícií, predložená Ministerstvom hospodárstva SR. Pokračovanie prvej kapitoly dokumentu: Právne a regulačné bariéry investovania. Kapitola druhá: Daňové a colné otázky a stimulácia investícií.