Program protipovodňovej ochrany na Slovensku do roku 2010 - Abaffy, Dušan
Základy programu protipovodňovej ochrany. Škody vyvolané povodňami. Opatrenia programu v oblasti vodného hospodárstva, poľnohospodárstva, lesného hospodárstva, v oblasti vlastnej starostlivosti. Ciele programu. Kategórie opatrení: krátkodobé, strednodobé, dlhodobé. Realizácia, financovanie a preverovanie programu.