Úloha normalizácie pri vstupe SR do EÚ - normy vodného hospodárstva - Borovská, Daša
Vstup SR do Európskej únie je podmienený členstvom SR v európskych štruktúrach. SR sa snaží nadviazať na činnosť Európskej komisie pre normalizáciu (CEN) a prispôsobiť systém normalizačnej činnosti európskym kritériám. Preberanie EN do STN vo vodnom hospodárstve.