Trendy výhľadového zásobovania pitnou vodou - Iványiová, Libuša
Veľkokapacitné vodárenské sústavy zásobujú pitnou vodou 60 percent obyvateľov SR. Výhľadové zásobovanie pitnou vodou bude musieť rešpektovať zníženie disponibilného množstva zdrojov a prehodnotenie ich kvality.