Vodohospodárske stavby a životné prostredie v retrospektíve - Sýkora, Pavel
Trvalo udržateľný rozvoj, ochrana a tvorba životného prostredia sú súčasťou hospodárskej politiky Slovenska. Zásady a kritériá, ktorými sa riadili vodohospodárski odborníci pri navrhovaní vodohospodárskych diel.