Pokles odbytu núti Chemolak znížiť náklady a hľadať zahraničných partnerov - Kremský, Peter
Hospodárenie spoločnosti Chemolak, a.s. Smolenice za rok 1999. Pokles tržieb a zisku, zníženie počtu pracovníkov. Spoločnosti vlani prudko klesol odbyt najmä na domácom trhu. Potreba spolupráce so zahraničnými partnermi. Pokles zadlženosti spoločnosti. Vybrané hospodárske ukazovatele Chemolaku.