Finančnoprávne problémy tvorby príjmovej základne obcí upravená habilitačná prednáška - Babčák, Vladimír
Problematika zabezpečenia finančno-ekonomickej samostatnosti obcí. Podstata a požiadavky na príjmovú základňu obcí. Právne úpravy jednotlivých druhov rozpočtových príjmov obcí. Finančno-právne problémy tvorby príjmovej základne obcí.