Farby predávajú! - Pilarčíková, Eva
Farebné riešenie interiéru predajne na zaujatie zákazníka. Psychologické pôsobenie rôznych farieb na spotrebiteľov a ich správne použitie (červenej, modrej, prírodných a kombinovaných farieb).