Nealko čoraz obľúbenejšie - Pilarčíková, Eva
Spotreba nealkoholických nápojov na Slovensku stúpa. Porovnanie spotreby v krajinách EÚ. Investície do výroby nealko nápojov v SR a vývoj zahraničného obchodu s nimi. Spotreba a obľúbenosť jednotlivých druhov nealkoholických nápojov: minerálnych, sýtených vôd, džúsov, energetických nápojov a ľadových čajov. Záujem o nealko nápoje podľa vekových skupín obyvateľstva.