Reálne zdroje na vyplatenie dlhopisov FNM stále chýbajú - Kyselý, Ľubor
Priemerná cena dlhopisov Fondu národného majetku (FNM) SR. Cena na trhu RM-Systému Slovakia. Obchody s dlhopismi FNM, špekulácie okolo ich nákupu. Nedôvera inštitúcií voči vyrovnaniu záväzkov zo strany FNM. Dôležitú úlohu zohrá privatizácia. Právne problémy obmedzenia vyplatenia dlhopisov druhonadobúdateľom.