Inteligentné dopravné systémy na transeurópskych dopravných sieťach - Kurinec, Ján
Rozvoj inteligentných dopravných systémov (ITS). Globálna vízia ITS pre Európu. Ciele Európskej únie. Riadenie dopravnej prevádzky a dopravné informačné služby. Smernice TEN-T. Akčný program dopravnej cestnej telematiky. Aplikácie v rámci projektu TEN-T. Projekty transeurópskej dopravnej siete.