Zrušenie Branchmanovej metódy oceňovania nehnuteľností - Mäsiarová, Terézia
Vyhláška Ministerstva financií SR č. 375/1999 zrovnoprávnila nadobúdanie majetku na území Slovenska. Dôvodom novelizácie vyhlášky 465/1991 Zb. v znení neskorších predpisov, je úsilie prilákať na Slovensko zahraničných investorov. Nová vyhláška MF SR s definitívnou platnosťou zrušila okrem 1, ods. 4 aj celú štvrtú časť, ktorej ustanovenia sa týkali práve spôsobu výpočtu ceny pre zahraničných záujemcov o nehnuteľnosti na našom území.