Cenné papiere - Hrvoľová, Božena
Právny rámec upravujúci cenné papiere v SR. Podstata cenných papierov. Štruktúra cenných papierov. Cenné papiere peňažného trhu. Cenné papiere kapitálového trhu. Dôležité kategórie spojené s cennými papiermi (nominálna hodnota, emisný kurz, trhová cena, výnosy).