Účtovné a daňové aspekty poskytovania zliav - Harmaniaková, Anna
Spôsob účtovania pri zľave kvalitatívnej i množstevnej a uplatnenie DPH (u dodávateľa, u odberateľa). Spôsob účtovania skonta a uplatnenie DPH. Príklady.