Zdaňujete odmeny z dohôd správne? - Jarinkovičová, Valéria
Problematika správneho zdanenia odmien z dohôd o prácach vykonaných mimo pracovného pomeru. Ustanovenie par. 6 ods. 4 zákona o daniach z príjmov, ktoré určuje podmienky, ktoré musia byť splnené, aby bolo možné aplikovať citované ustanovenie ZDP. Použitie druhého spôsobu zdanenia, ak niektorá z určených podmienok nie je dodržaná. Ilustračné príklady.