Odvod za neplnenie povinného podielu zamestnávania občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou - Nahálka, Igor
Povinnosť zamestnávať občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Nutnosť komunikácie zamestnávateľa s príslušným úradom práce. Práva zamestnávateľov vo vzťahu k povinnosti platiť odvod.